00387 63 326 811 , 00385 99 443 4811 delux@delux.ba
Select Page

Odricanje od odgovornosti

Delux doo se zalaže za održavanje ove web stranice ažurnom i točnom. Ako ipak naiđete na nešto što je netočno ili zastarjelo, bili bismo vam zahvalni ako biste nas obavijestili. Molimo naznačite gdje ste na web-stranici pročitali informacije. Razmotrit ćemo to što je prije moguće. Molimo pošaljite svoj odgovor e-poštom na: ab.xuled@xuled.

Delux doo će poduzeti sve razumne napore da zaštiti svoje sustave od bilo kojeg oblika nezakonite uporabe. Delux doo će u tu svrhu provesti odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere, uzimajući u obzir, između ostalog, stanje tehnike. Međutim, ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak, izravan i/ili neizravan, koji pretrpi korisnik web-stranice, a koji nastaje kao rezultat nezakonitog korištenja njegovih sustava od strane treće strane.

Sva prava intelektualnog vlasništva nad sadržajem na ovoj web-stranici pripadaju Delux doo.

Kopiranje, širenje i bilo koje drugo korištenje ovih materijala nije dopušteno bez pismenog dopuštenja Delux doo, osim i samo u mjeri u kojoj je drugačije propisano propisima obveznog prava (kao što je pravo na citiranje), osim ako određeni sadržaj ne nalaže drugačije.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s dostupnošću web stranice, slobodno nas kontaktirajte.